Què fem

Desenvolupem eines financeres i aplicacions descentralitzades amb tecnologia blockchain 2.0.

El guiem en el procés d'integrar plenament Bitcoin en la seva cadena de subministrament, pàgina web, botiga en línia o aplicació distribuïda.

Amb el nostre servei de consultoria, empreses i professionals podran aprendre fàcilment com beneficiar-se d'aplicacions crypto 2.0.

Ens centrem en el desenvolupament d'aplicacions distribuïdes, DAOs i contractes intel·ligents, basant-nos sempre en la tecnologia crypto 2.0.

A través dels nostres especialistes en tecnologia blockchain / bitcoin, els oferim diferents programes de formació per a professionals.

La privacitat i la seguretat, ens preocupen. Posarem a la seva disposició les eines de xifrat adequades per a una comunicació segura.

Estem sempre oberts a noves propostes i noves idees, i donarem la benvinguda a qualsevol oportunitat de col·laboració, en aquesta àrea.

Com ho fem

Treballem principalment amb tecnologies de codi obert en entorns de desenvolupament col·laboratiu públics (Github) i privats (GitLab).

Aprofitant les particularitats de OP_RETURN desenvolupem eines per a la introducció de dades i scripts a la blockchain.

Centrarem la nostra activitat en les plataformes Ethereum i Counterparty per al desenvolupament d'aplicacions distribuïdes blockchain 2.0.

Projectes en marxa

Estem construïnt la nostra primera Organització Autònoma Descentralitzada (DAO) destinada a blockchain.cat, així com desenvolupant els contractes intel.ligents o smart contracts que regiran el seu funcionament bàsic.
Actualment estem treballant en el White Paper d'una aplicació que existirà en el marc de la plataforma Ethereum, destinada a l'intercanvi i validació, entre les diferents parts, de tots aquells documents i models comercials que amb més freqüència s'utilitzen en les Intermediacions Internacionals (LC, FCO, ICPO, BCL, NCDA-IMPFA, LOI).
La nostra plataforma de notaria digital basada en proof of existence (POE), té com a objectiu la creació d'un registre digital POE distribuït i accessible en qualsevol moment, que no requereix l'emmagatzematge dels continguts de les dades a registrar. L'existència del document està validada permanentment per la blockchain, així que no hi ha necessitat de confiar en cap autoritat central.
Estem desenvolupant una plataforma d'emissió de certificats digitals d'or que pretén resoldre els inconvenients derivats de les fluctuacions en el valor del canvi fiat / bitcoin, i que obre les portes a futurs plans i comptes d'estalvi protegits per la blockchain de Bitcoin.
Estem iniciant contactes amb els diferents actors involucrats, per a la consecució d'un projecte que pretén donar accés a serveis financers i bancaris, a tots aquells ciutadans de països del tercer món sense accés, o amb accés restringit, i que permetria transferir diners d'un pais a un altre utilitzant el Bitcoin com a vehicle, per a qualsevol destinatari independentment de l'operador. El destinatari rebria les remeses enviades directament al seu mòbil.